Business platform voor zelfstandigen en ondernemers uit de soft-skill sector

It all starts with a dream

... als je mensen oprecht wil helpen bij het stretchen van hun potentieel.

Beyond business netwerk voor trainers en coaches

Zoals alle succesverhalen starten vanuit het verlangen om iets te creëren, een idee dat maar blijft spoken in je hoofd, een oprechte wens voor je naastemens zodat hij net dat beetje meer tot zijn recht komt en gestretcht wordt in zijn potentieel…

… zo startte Erika Wyckmans en haar team met het idee om coaches, consultants en trainers te helpen om hun dromen om te zetten in een succesvolle business.

Beyond is een groeitraject van een jaar in een gelijkgestemd netwerk voor trainers, coaches en consultants.

Personal branding en marktpositionering via nieuw business concept

Persoonlijke groei als ondernemer

Jouw verhaal en expertise worden professioneel gepimpt en geïntegreerd in een nieuw concept op de markt. Professioneel  omkaderd door de experten lanceren en onderhouden we samen  een co-creatief platform dat antwoorden biedt op de actuele noden van de business en nieuwe kwalitatieve leads genereert.

Daarnaast blijf je verbonden met de community in nieuw uniek platform waarin je jezelf kan trainen, waarin je tips ontvangt, je je coach kan bevragen, een werkcel opstart en nog veel meer. Kortom een omgeving enkel voor jou en je gelijkgestemden die samen sterker zijn dan alleen. 

Kom in een warm netwerk leren en groeien

De hoogste tijd om je uitdagingen aan te pakken met een concreet initiatief. Maar niet alleen!

Coaching aan het kampvuur
Human impact experten

Wat mag je verwachten van BEYOND?

 • een state of the art ervaringstraject dat jou stap voor stap begeleidt van zelfstandige trainer, coach of consultant naar topondernemer
 • je wordt opgenomen in een nieuw business platform dat gemaakt werd om jouw aanbod professioneel aan de man te brengen.
 • een verbindende community van gelijkgestemden waarin de deelnemers elkaars groei maximaliseren en waarin ze elkaar vinden in gezamenlijke groei initiatieven
 • je persoonlijk leiderschap  als ondernemer wordt gemaximaliseerd zodat je geloofwaardigheid groeit
 • je smeedt partnerships voor het leven en vergroot op die manier het groeipotentieel van je onderneming

 

Het BEYOND-programma: 

 • start met een driedimensionaal coachingstracject in 6 domeinen, gefaciliteerd door 6 topexperten. We optimaliseren je ondernemerscompetenties in persoonlijk leiderschap, businessplan, communicatie, sales en marketing
 • daarnaast vorm je met gelijkgestemde deelnemers een verbindende community die mekaar ondersteunt en kruis bestuift, gefaciliteerd door the house of change 
 • in elk kwartaal word je geïnspireerd en begeleid in groepssessies, verwerf je competenties tijdens je individuele coaching door 1 van de experten en kom je samen met je collega’s tijdens gefaciliteerde netwerkmomenten.

Er zijn 2 formules waarin je kan stappen.

Een volledige begeleiding van A tot Z of een lichtere versie daarvan als je enkel specifieke noden hebt.

Is BEYOND iets voor jou?

BEYOND is exclusief ontwikkeld voor coaches, consultants en trainers die hun ondernemerschap naar een next level willen tillen en gedragen willen worden tijdens dat proces door een community van gelijkgestemden en experten uit de branche.

Onze deelnemers houden van groeiende mensen en durven zichzelf en hun aanbod regelmatig onder de loep te nemen om het eventueel bij te sturen.

Onze deelnemers zijn ook zoekende in hun ondernemerschap. In BEYOND noemen we dit “onder”zoekend en vertalen we die nieuwsgierigheid  naar een groeiende tocht binnen hun business. Successen en tegenslagen worden gedeeld in groep en via een uniek platform, gefaciliteerd door experten, worden ze aangezet tot nog grotere prestaties.

Een uitgekiend experten team op de juiste plaats

Dit programma is ontwikkeld door de juiste crew, 6 uit de kluiten gewassen ondernemers die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben in de sector van opleiding en change. We zagen de markt zich verschillende keren aanpassen aan de maatschappelijke noden van het moment. De laatste jaren hebben we samen gewroet, gezocht en gevonden wat onze huidige en toekomstige klanten nodig hebben en hen versterkt in hun ondernemerschap.

In de huidige turbulente tijden heeft the house of change maximaal ingezet om een dienend antwoord te bieden op vragen als “Hoe worden we opnieuw een duurzame tribe?”, “Wat zijn de opleiding- en coaching tendensen?”, “Hoe ontwikkel ik een sterk persoonlijk leiderschap?” en “Hoe kunnen we een antwoord bieden op de human impact binnen de veranderende organisatie?”

Ook dat nemen we mee in het jaartraject van BEYOND.

 • Heterogeen team van experten

 • Ontstaan op vraag van de markt

 • 100% gericht op duurzame groei

 • Rebels en atypisch 

 • Human Impact in het kwadraat

Erika

Erika Wyckmans

Managing director

Business coach

Henk

cocoreco

Henk Van't Net

Business Coach

Leadership Expert

Peter

Peter Perceval Communicatie expert

Peter Perceval

Communicatie Expert

Schrijver

Fabio

Fabio Van de Sande

 Marketing Expert

Business Coach

Rik

Rik Van Praet

Head of Academy

Learning Architect

Ann

Ann Wyckmans

Sales Expert

Business Coach

Uniek door zijn transformatiekracht

Wat we gemeen hebben als team is dat we alle zes gigantisch houden van mensen. We noemen onszelf gezond koppig wat we vertalen in rebels en atypisch gedrag in ons werkveld.

Dit vertaalt zich in “hoek af” programma’s die naast fun vooral didactisch subliem in mekaar zitten en waar we niet stoppen vooraleer onze deelnemers écht vertrokken zijn in hun groei.

Missie

Het is onze missie om facilitators in organisaties grootse BEYOND prestaties te laten neerzetten in functie van hun persoonlijke missie en organisatie purpose.

Our drive to land beyond all expectations

Vanuit deze drive en onze praktijkervaring is BEYOND onstaan, een solide ervaringstraject met alle ingrediënten om door te breken als ondernemer in de wereld van opleiding en change.

Verder bouwt dit programma aan jouw persoonlijke netwerk. Samen met de andere deelnemers word je succesvolle ondernemer. Je wordt gedragen tijdens je tocht waardoor deze veilig wordt en je alle durf en lef kan inzetten die nodig is om je ondernemerschap te ontwikkelen. Samen met 20 gelijkgestemden smeed je banden voor het leven zodat de gebundelde kracht jouw ondernemerschap maximaliseert. De groep wordt je opvangnet en zorgt ervoor dat twijfels en onzekerheden hefbomen worden in je professionele evolutie.

Erika Wyckmans : managing director the house of change

Inschrijven voor gratis initiatie

Kom ontdekken wat BEYOND inhoudt en neem alvast enkele tips mee voor je persoonlijk ondernemerschap.

Laat je begeleiden

Hoe bouw je snel en effectief de geloofwaardigheid die je in je vorig bedrijfsleven neerzette terug op in je pril ondernemerschap?

Je bent 100% overtuigd van je diensten en aanbod maar toch verkoop je je niet (voldoende) en zie je collega’s wel met die klanten werken.

Die eerste opdrachten vragen (te) veel aandacht. Je energie ebt weg en er blijft geen tijd meer over voor de uitbouw van je business. 

Jouw verhaal (jouw aanbod) is voortdurend in ontwikkeling maar door je dagdagelijkse activiteit blijft er geen ruimte meer over om je persoonlijke branding uit te rollen.

Je hebt een website nodig of stak er al veel tijd en budget in. Toch doet die niet wat jij er van had verwacht! Hoe haal je er meer rendement uit en beheer je die marketing tout court?

Hoe onderscheid je je in een markt van trainers en coaches die ogenschijnlijk al meer strepen hebben verdiend? Hoe vertaal je jouw uniek verhaal naar de oplossingen waarnaar men op zoek is?

Trainer of coach zijn kan een eenzaam beroep zijn. Zo voel je je soms ook. Hoe ga je daar mee om? Wat met je twijfels, imago en dromen? Waar kan je eens sparren met gelijkgestemden?

Je businessplan oogt op papier mooi maar de turbulentie op de markt maakt het moeilijk om waar te maken. Hoe stel je je flexibel  en daadkrachtig op zodat de cijfers blijven kloppen?

Contact

klaar om actie te ondernemen of vragen?

Fabio Van de Sande

Over

Jouw partner voor groei.

Organisaties loodsen naar
een permanente change mindset.
Bij the house of change doen we precies dat, voor zowel bedrijven en individuen. 
 
the house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden.