change management

Meer dan 70% van de change management initiatieven faalt,
ook al blijkt change zelf niet het struikelblok te zijn...

Traditionele benaderingen van veranderingsmanagement richten zich vaak uitsluitend op het technische deel van de uitdaging, zoals ERP-implementaties. In het beste geval integreren ze een lineaire, projectmatige aanpak voor de menselijke impact. Tijd voor een andere aanpak!

Verandering als USP

Waarom en hoe zet je change management in als duurzaam,
competitief voordeel in jouw organisatie?

Visie

Van chaos naar structureel concurrentievoordeel.

Wij geloven er fundamenteel in dat in elke organisatie het potentieel aanwezig is om succesvol om te gaan met verandering en complexiteit.

Onze missie is om dat potentieel bij jou aan de oppervlakte te brengen en te versterken, zodat het een structureel concurrentievoordeel wordt.

Interventies op maat

Jouw integrale partner voor change begeleiding.

Activaties

Als initiator en aandrijver van verandering, geven we jouw organisatie de nodige boost en handvaten om intern zelf aan de slag te gaan met change.

Ideaal voor bedrijven die aan de vooravond van verandering staan of bestaande veranderprocessen een nieuwe dynamiek willen geven.

Consultancy

Hands-on ondersteuning tijdens transformaties, met focus op de human side van change.

Onze human impact experts ondersteunen je intensief op vlak van het creëren van een duidelijke transformatie architectuur, het in kaart brengen en betrekken van de nodige stakeholders en het meetbaar maken van change objectieven.

Transformatietrajecten

Integrale transformatietrajecten, op maat gemaakt én geënt op jouw change doelstellingen.

Voor bedrijven, instellingen of afdelingen die een intensieve begeleiding wensen bij het vormen van een heldere change visie en het planmatig implementeren van hun veranderingen.

Contact

Sparren over jouw change vraagstuk? 
Op zoek naar een programma op maat?

Ann Wyckmans

Voornaam *
Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Mijn vraag