“Wat weerhoudt leidinggevenden ervan hun teams anders te begeleiden om het hoofd te bieden aan verandering? Wat hebben uitdagingen als burn-out en verzuim te maken met leiderschap? Hoe creëer je de juiste omstandigheden voor leidinggevenden om beter te coachen?”


In dit e-book lichten we toe waarom disruptieve verandering nieuw leiderschap zal opdringen. We staan uitgebreid stil bij de drie voorwaarden voor de ideale context om dit nieuw soort leiderschap binnen organisaties te doen bloeien. We gaan ook dieper in op hoe die nieuwe leidersrol eruit kan zien. We tonen tot slot aan dat een nieuwe manier van leidinggeven wel degelijk welzijn en persoonlijke groei van medewerkers kan verzoenen met het behalen van bedrijfsdoelstellingen. 

Ontdek de voedingsbodem voor coachend leiderschap in tijden van disruptieve verandering

E-book "Is uw organisatie klaar voor nieuw leiderschap?"

*praktijkgids nog in opmaak

Praten over de inhoud van dit e-book? We komen graag bij u langs...

Wij komen graag bij u langs. We stellen onze Silver©-methode en het aanbod aan u voor en bekijken samen oplossingen voor eventuele leeruitdagingen binnen je organisatie.


In 2018 zijn onze Silver©-Workshops uit hun voegen gebarsten. Meer dan 100 HR- en L&D-professionals kwamen in Duffel over de vloer voor onze workshops aangaande 'Change' en 'Leren & Ontwikkelen'. We zijn aangenaam verrast hoeveel organisaties het potentieel van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen. Daarom gaan we voor 2019 nog een stap verder, onze Silver©-workshop komt naar jou toe met een gepersonaliseerd antwoord op uw leer- of veranderuitdaging! Samen, in co-creatie zoeken we naar concrete stappen om die uitdagingen aan te pakken.

The House of Change

Mijlstraat 124

2570 Duffel

Tel: +32 15 36 35 05

info@thehouseofchange.be