Human Impact

The house of change heeft een diepe passie voor het ondersteunen van mensen en organisaties in groei.

Onze ervaring leert ons dat de beste en meest duurzame manier om te groeien, te veranderen en te transformeren van binnenuit is, door voort te bouwen op de bestaande krachten, energie en potentieel. 
 
Traditionele benaderingen van veranderingsmanagement richten zich vaak uitsluitend op het technische deel van de uitdaging, zoals ERP-implementaties. In het beste geval integreren ze een lineaire projectmatige aanpak voor de menselijke impact. Hoe dan ook, het blijft een extern gedreven zaak die niet leidt tot nieuw gedrag of nieuwe attitudes, laat staan een cultuurverschuiving.
 
 
Bereidt uw team of bedrijf zich voor op verandering en wilt u weten hoe ver uw organisatie is en hoe u de kans op een succesvolle overgang kunt vergroten?

Probeert u veranderingen door te voeren, maar lijken een gebrek aan energie, betrokkenheid en bereidheid onoverkomelijke hindernissen te zijn?

Wilt u weten hoe toekomstbestendig uw organisatie is en de wendbaarheid, veranderingsbereidheid en het transformatiepotentieel duurzaam stimuleren?

Cultuurverschuiving met laagdrempelige aanpak en grote impact

The house of change is er van overtuigd dat beide aspecten van verandering, het technische en het menselijke impact deel, complementair zijn. De combinatie is fundamenteel voor een succesvol veranderingstraject.

Op basis van onze ervaringen in het veld, hebben we een laagdrempelige – high-impact aanpak ontwikkeld die bedrijven in staat stelt om ook te investeren in de menselijke impact van verandering. Een duurzame bedrijfsbrede cultuurverandering een proces is dat van binnenuit groeit.

Waar ligt onze focus in een change management traject?

Traditioneel change management werkt niet!

Erika Wyckmans - Managing Director The House of Change

Onze cultuurverschuivingen en veranderingstrajecten werken wel!

Wat is de rol van The House of Change in een veranderingstraject?

Ongeacht uw behoeften, wensen en welke rol wij innemen, ons doel blijft hetzelfde: uw organisatie faciliteren om op de snelste en meest duurzame manier autonoom te worden in transformaties.

The House Of Change