Workshop

Opleidingen met impact ontwerpen

Nog veel te vaak hebben opleidingen een te laag rendement op lange termijn. Deelnemers worden enthousiast tijdens het leerproces en tonen de oprechte intentie om aan de slag te gaan met de aangeleerde vaardigheden. En toch blijkt bij navraag dat de meeste deelnemers na een paar maanden bleven vasthangen in het patroongedrag van voor de opleiding. Onderzoek legde bloot dat het doordacht opbouwen van je opleidingsontwerp significante meerwaarde biedt in het leerproces.

Tijdens de dag “impactvol ontwerpen” gaan we samen aan de slag met concrete opleidingsontwerpen. We analyseren waarom traditionele theorie-oefeningen cycli niet werken en ontdekken de ontwerp-sleutels die deelnemers écht aan het leren krijgen.

Vragen als

  • “Hoe krijg je weerstand in je training omgetuned naar leerhonger?”,
  • “Hoe worden deelnemers laagdrempelig meegenomen in complexe competentieverwerving?”,
  • “Hoe doorbreek ik op een aanvaardbare manier diepgeworteld patroongedrag?”, “Hoe zorg ik ervoor dat de aangeleerde vaardigheden tijdesn mijn opleiding leiden tot duurzaam veranderd gedrag?”

 

en nog een pak andere vragen waarmee we als begeleider mee kampen tijdens onze klant interventies krijgen praktische stappenplannen tijdens deze opleiding.

Wil je dat je opleidingen voortaan gegarandeerd leiden tot duurzaam veranderd gedrag bij je deelnemers en wil je met een groep gelijkgestemde trainers en coaches samen leren om je opleidingsrendement te maximaliseren dan ben je zeer welkom voor deze workshop.  

01 februari 09u30 – 16u30

Praktische informatie

Deze workshop is opgebouwd volgens een methodiek die het leerrendement maximaliseert.

Het programma:

  • Intro en kennismaking
  • Een dynamische workshop gefaciliteerd door Erika Wyckmans en Rik Van Praet
  • Netwerkmoment om ervaringen uit te wisselen

 

Je facilitators, Erika Wyckmans en Rik Van Praet bundelden hun krachten en expertises om een zo breed én diep mogelijke workshop te ontwikkelen.

Budget

Gratis

Datum

Woensdag 01/02/2023

09u30 welkom

10u00 start workshop

12u30 lunch

16u00 einde 

Experts in organisatie change

Erika

Erika Wyckmans

L&D Expert

the house of change

Rik

Inspiratiesessie info avond train the trainer

Rik Van Praet

Human Impact Expert

the house of change

Over

Jouw partner voor groei.

Organisaties loodsen naar een permanente change mindset.
Bij the house of change doen we precies dat, voor zowel bedrijven en individuen. 
 
the house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden. 

Contact

klaar om actie te ondernemen?

Fabio Van de Sande