Gratis Inspiratiesessie

Je organisatie succesvol door change loodsen

De laatste jaren is de complexiteit in onze organisaties exponentieel toegenomen. De snelheid waarmee KMO’s en non-profit organisaties zich moeten aanpassen, innoveren en transformeren is revolutionair. Verandering is een constante geworden. Is je organisatie daarop  afgestemd?

Change continu managen in je bedrijf of organisatie is voor elke zaakvoerder, manager of leidinggevende een grote uitdaging waarin vele onderschatte en onbekende factoren meespelen. 

Wat is er nodig?

Een transformatie waardoor je als organisatie in staat bent om complexiteit en nieuwe uitdagingen te omarmen. Als leidinggevende of zaakvoerder heb je de verantwoordelijkheid om deze transformatie in gang te zetten en beweging te creëren, van binnen naar buiten. En daarvoor heb je je community nodig. Hoe je daaraan begint en dit succesvol uitrolt? Kom al eens luisteren naar onze infosessie als eerste stap. 

25 januari 19u00 – 22u00

Praktische informatie

 

Deze infosessie is opgebouwd volgens een methodiek die het leerrendement maximaliseert.

Het programma:

  • Intro en kennismaking
  • Gevarieerde inspirerende avond met spreker Dirk Put, een ontdekkende workshop gefaciliteerd door Erika Wyckmans en Rik Van Praet
  • Netwerkmoment om ervaringen uit te wisselen

 

Je facilitators, Erika Wyckmans, Dirk Put en Rik Van Praet bundelden hun krachten en expertises om een zo breed én diep mogelijke infosessie te voorzien.

Budget

Gratis

Locatie

House of Meetings, Mijlstraat 124 in 2570 Duffel 

Datum

Woensdag 25/01/2023

Experts in organisatie change

Dirk

Dirk Put organisatiecoach

Dirk Put

Organisatie Coach

Change with Impact

Erika

Erika Wyckmans

Transformatie architect

the house of change

Rik

Inspiratiesessie info avond train the trainer

Rik Van Praet

Human Impact Expert

the house of change

Over

Jouw partner voor groei.

Organisaties loodsen naar een permanente change mindset.
Bij the house of change doen we precies dat, voor zowel bedrijven en individuen. 
 
the house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden. 

Contact

klaar om actie te ondernemen?

Fabio Van de Sande

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.