Leaders in Change

Een all-inclusive leiderschapsprogramma
voor ambitieuze executives & ondernemers.

De manier waarop we als leiders onszelf en onze organisaties aansturen, is de laatste jaren drastisch veranderd. De future-proof leider is er één die op een succesvolle manier in deze verandering durft te stappen én duurzame transformaties teweeg kan brengen.

Leaders in Change is een nieuw one-of-a-kind belevingstraject, ontworpen voor de executive en ondernemer die verandering persoonlijk in de ogen durft te kijken, om deze vervolgens in de eigen organisatie uit te dragen als ‘facilitator van change’.

9 maanden groeitraject gericht op jou als ‘leider in verandering’.

Werkt op 3 lagen voor maximale impact: Een fysieke, business én community laag.

Diverse uitdagingen met als hoogtepunt:
een marathon lopen in Zuid-Afrika.

Samen met 30 andere CEO’s, executives en ondernemers.

Voor wie?

Van oneindig veel stakeholders
naar slechts één - namelijk jij.

De mate waarin een organisatie succesvol door change gaat, is rechtstreeks gelinkt aan het persoonlijk leiderschap van de executive of ondernemer.

Leaders in Change is vanuit de kern ontworpen om:

» Jou als leider geregeld uit je dagdagelijkse context en gekende prikkels te halen. Weg van reactiviteit en day-to-day management naar nieuwe, geïnspireerde actie.

» Je als persoon change écht te doen ervaren, doorleven en integreren, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

» Top-down change strategieën zijn outdated, fundamenteel losgekoppeld van de moderne manier van werken en vertragen jouw organisatie. Samen bouwen we aan een framework voor duurzame verandering, waarin je terugkeert als facilitator van verandering, niet als bottleneck.

Community

Co-creëer jouw
change strategie.

Via peer-to-peer learning en ‘inspiration sessions’ toets je jouw nieuw framework en je vraagstukken af bij mede-deelnemers en experten uit het veld.

De Leaders in Change community is:

» Een reeks van 5 evenementen (incl. in traject), waarbij tijdens elk community event individuele uitdagingen in de groep worden gegooid en besproken. 

» Aansluitend vinden er telkens inspiratie sessies plaats, gegeven door top keynote sprekers en experten.

» Een groep van 30 ceo’s, executives en leiders die in een veilige omgeving elkaar challengen en samenkomen om van klassiek netwerken naar duurzame partnerships te gaan.

South Africa Marathon

Peak performance op zijn best.

Het fysiek hoogtepunt van jouw persoonlijk change traject.

De ‘BIG 5 Marathon’ is een life-changing ervaring die een uitdagende marathon combineert met een inspirerende 6daagse in Zuid-Afrika. De Big Five Marathon wordt gehouden in Entabeni, één van de meest spectaculaire reservaten in Afrika. Als deelnemer loop je deze verbluffende 42.2 km lange run in een indrukwekkend kader. Ervaar de unieke Afrikaanse sfeer tijdens jouw persoonlijke uitdaging van het jaar.  Wij zorgen dat je er klaar voor bent!

> Bekijk de video hiernaast voor een exclusive sneak peek van wat je te wachten staat!

Video afspelen

Exclusieve launch

Ontdek het traject tijdens
één van onze fysieke kick-off momenten.

Contact

Meer informatie ontvangen?

Vul hieronder jouw gegevens in. 
We contacteren je spoedig met meer info over het traject.

Fabio Van de Sande

Fabio Van de Sande