Opleidingen voor hR

met als ultieme doel dichter bij de business te staan
en een impact te hebben op onboarding, loyaliteit en welzijn.

Ben je op zoek naar professionele opleidingen voor HR die je kunnen helpen je carrière te boosten en je organisatie nog beter te ondersteunen? Bij the house of change begrijpen we dat het verwerven van de juiste kennis en vaardigheden cruciaal is voor lange termijn succes in het dynamische vakgebied van Human Resources.

Waarom de opleiding Integrale HR-Expert?

Concurrentieel voordeel creëren.

Waarom
Integrale HR Expert

ontworpen om HR-professionals te helpen bij het ontwikkelen van een holistische benadering van HR. Dit programma richt zich op strategische bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling. Het stelt je in staat om waardevolle inzichten te verwerven die je dichter bij de business brengen.

Theorie
maar vooral praktijk

Dit opleidingstraject is de combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing. Je krijgt de mogelijkheid om je geleerde vaardigheden direct in de praktijk te brengen. Dit wordt gedaan door middel van real-life case studies, simulaties en interactieve groepsactiviteiten. Op deze manier krijg je een diepgaand begrip van de complexiteit van HR-vraagstukken en leer je hoe je ze effectief kunt aanpakken.

Veel meer dan
een HR-opleiding

Alle belangrijke aspecten van HR worden behandeld. Van talentacquisitie en personeelsontwikkeling tot compensatie en beloningen. Daarnaast besteedt het programma aandacht aan actuele HR-trends en best practices, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

human impact experten

de kracht van de community

the house of change ondersteunt sinds 2011 KMO’s, multinationals en openbare diensten met het inspireren, opleiden en verankeren van meer dan 180 leerdoelen over verschillende domeinen, gaande van leiderschap en change tot klantgerichtheid en communicatie.

> Sterke focus op de ‘human side‘ van leerprocessen voor maximale verankering.

> Via belevingstrajecten en vernieuwende leervormen (blended learning, koppeling met sportactiviteiten of teambuilding,…) de medewerker actief mee betrekken in het leerproces.

> Divers aanbod om de verschillende lagen binnen jouw organisatie in verandering te zetten.

Tijdens de gunning stelde the house of change voor om voor het overkoepelend project een micro- en macroplan te gebruiken. Ze hielden van in het begin rekening met de huidige stand van zaken in de organisatie en co-creatief samenwerken met de werkgroep. Ook tijdens de uitvoering van deelopdrachten (open leeraanbod en maattrajecten) stonden ze open voor feedback, suggesties en bijsturingen.

Marion Kahane
Dienst talent- en organisatieontwikkeling

Provincie Antwerpen

Contact

Meer weten? Contacteer ons en we komen spoedig bij je terug.

Ann Wyckmans