Infosessie: Bedrijfstrainer worden? / Change manager worden?

Wil je als trainingsprofessional of Change manager naadloos kunnen inspelen op de huidige begeleidingsnood in de markt en wil je samen met een gelijkgestemde leergroep de nodige begeleiding skills verwerven om succesvolle trajecten te kunnen neerzetten bij je klanten? Heb je het gevoel dat je opleiding goed zou moeten werken, maar niet de gewenste impact bereikt bij de deelnemers of wil je via een beproefde methodiek garant staan voor succes? Dan is dit ontwikkelsprogramma een evidentie binnen je opleidingsplan. Maak kennis met de  SILVER-methodiek, een beproefde en innovatieve methodiek voor duurzame leer- en verandertrajecten. Word bedrijfstrainer of Change Manager en sluit aan bij onze community!

Op 21 oktober verwelkomt  onze Academy iedereen die interesse heeft in de Masterclasses Train the Trainer of The Art of Human Impact (Change manager) tijdens een inspirerende infosessie. Train the trainer / Change manager infosessie

Tijdens deze gratis infosessie ontdek je samen met Erika Wyckmans, Rik Van Praet  en Anja Driesmans wat deze opleidingen te bieden hebben en maak je ook kennis met enkele leervormen.

We ontvangen je graag in ons huis om te sparren over jouw noden en plannen. Ben jij klaar voor een carrière als bedrijfstrainer of Change manager?

Lesdagen

Meer info in de agenda van onze Academy.

Interesse in deze infosessie?

Wilt u zich inschrijven of hebt u nog vragen over deze infosessie?

Het programma

18u30: welkom @HouseOfMeetings

19u00: korte voorstelling the house of change 

19u15: de fundamenten van de SILVER-methodiek

19u45: workshop Train the Trainer / Change Manager met oefening

21u00: netwerken