fbpx

Silver Certified Professional

Word Silver© Certified Professional 

in 3 stappen

De meeste verandertrajecten in organisaties lopen vroegtijdig vast. Dat komt omdat heel wat bedrijven denken dat opleidingen geven volstaat. Niets is minder waar. Wij geloven dat elk leer- en veranderproces voor mensen en organisaties uit drie stappen bestaat: inspireren, leren en verankeren.

Toch doorloopt elk individu zo’n proces op zijn eigen manier. Dat vraagt een vernieuwende, exibele aanpak. Daarom hebben we bij The house of change de Silver©-methode ontwikkeld, die wél resultaat en rendement garandeert.

  • STAP 1 | Neem deel aan onze workshop ‘Art-of-Intervention’.
Tijdens deze tweedaagse gratis workshop krijg je de basics van ons trainingsprogramma onder de knie. Je leert mensen enthousiast maken en een omgeving te creëren om te leren. Als je toont dat je uit het juiste hout gesneden bent, kan je worden uitgenodigd om hierna de SCP- training aan te vatten.
  • Stap 2 | Volg onze intensieve Silver©-certifcatietraining.

Klaar voor het echte werk? Dan word je 8 dagen ondergedompeld in onze Silver©-methode. Je wordt opgeleid tot expert in moderne leer- en veranderingstrajecten. Je duikt diep in onze ‘Silver©-blocks’ of leer- vormen en leert die praktijkgericht toepassen naargelang de uitdaging van de klant.

  • Stap 3 | Engageer je als Silver© Certified Professional

Zodra je Silver© Certified Professional bent, geniet je van alle voordelen van het programma (zie boven). Om je certificatie te behouden, engageer je je door deel te nemen aan activiteiten en de Silver©-methode actief mee in de markt te zetten.

Waarom het Silver© certificatieprogramma?

Onze Silver©-methode is uniek. Om onze begeleiders de mogelijkheid te bieden het beste eruit te halen, hebben we een certificatie-programma opgezet. Dat laat ons toe om:

  • Onze opleidingen en methode steeds verder te ontwikkelen en te voeden met praktijkervaring.

  • Silver© als kwaliteitslabel voor opleidingen en verandertrajecten te versterken.

  • Onze begeleiders een duurzaam partnership en duidelijk groeipad aan te bieden.

Het certificatieprogramma richt zich op trainers en begeleiders met voldoende ervaring in complexere leer- en verandertrajecten.

Jouw voordelen?

Als Silver© Certified Professional (SCP) mag je de Silver©-methode toepassen in je trainingen en leertrajecten. Je maakt deel uit van een selecte groep gespecialiseerde begeleiders en je mag je ook zo identificeren. En dat legt je geen windeieren.

  • Je krijgt de kans om je permanent verder te ontwikkelen en te perfectioneren via workshops, best practices, bijkomende opleidingen en exclusieve tools.

  • Je neemt deel aan unieke netwerk- en groepsactiviteiten.

  • Je krijgt exclusief toegang tot nieuwe Silver©-projecten. Als loyale SCP heb je zicht op een helder groeipad met verloning en bonussen naargelang je engagement.

3 PEILERS VAN HET PROGRAMMA

ONTWIKKELING

Silver© Days 

Elk kwartaal wisselen we kennis uit via updates van de Silver©-methode, ervaringen en thematische co-creatieworkshops. 

NETWERKEN

Silver© Cafés

Maandelijkse after-work in ‘De Schuur’ om te netwerken en ideeën uit te wisselen met SCP’s, klanten of partners.

GROEI

Prioritair toegang tot Silver©-opdrachten

Als SCP behoor je tot een selecte groep gecertfieerde experten die exclusief nieuwe Silver©-opdrachten krijgen toegekend. Je investering loont dus snel.

Bijkomende opleidingen 

Als SCP krijg je exclusief de mogelijkheid nieuwe en bijkomende (betalende) opleidingen te volgen.

Groepsactiviteiten

We identificeren interessante congressen, events … We nemen deel als groep en bedingen het meest interessante tarief.

Transparant groeipad

Je loyauteit en inzet worden beloond. Hoe langer gecertificeerd, hoe beter je gecompenseerd wordt. We maken transparante afspraken.

Online-kennisplatform 

Krijg toegang tot gespecialiseerde info en tools om Silver© optimaal in te zetten en onderling te communiceren.

Een sterk merk dat beloont

Het Silver©-merk versterkt je reputatie en promoten we actief voor jou. Als merkambassadeur draag je trots het label en verdien je ook commissie op projecten die je zelf aanbrengt.

INVESTERING:

Silver© Certified Professional certificatie  € 3.000
Verplichte opleiding van 8 dagen.

Jaarlijkse certificatie € 2.400
Verplichte deelname aan bepaalde activiteiten. Onze overeenkomst geeft alle details over de voordelen, voorwaarden en verplichtingen.

Prijzen zijn excl. BTW. Factuur is betaalbaar ten laatste 15 dagen vooraf en is de bevestiging van uw deelname.

LOCATIE:

The house of change
Mijlstraat 124
2570 Duffel