sales

Alsof de sales van uw organisatie nog niet genoeg onder druk stond door transformerende businessmodellen, kreeg het in 2020 ook nog eens af te rekenen met lockdowns, telewerken, enz… Digitaal verkopen werd een realiteit. De online customer journey werd nog belangrijker. Hoog tijd om de focus te verleggen van traditionele, offline strategieën naar modernere digitale tactieken.

Ook na deze gezondheidscrisis zal het leven van een verkoper nooit meer hetzelfde zijn.
Bezit uw salesteam de skills en mindset die hen future-proof maakt?

Sales is not about selling anymore, but about building trust and educating.

Siva Devaki

Uw verkoopteam is het kloppend hard van uw bedrijf

Investeren in uw salesteam rendeert

Van non-verbale lichaamstaal lezen tot het omgaan met klachten. In onze leertrajecten stellen we maatopleidingen en workshops op binnen volgende 5 domeinen: emotionele intellgentie, leiderschap en ondernemingszin, persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en job specifieke vaardigheden.

Klantgerichtheid optimaliseren

Klantgerichte organisaties zijn succesvolle organisaties. Een echte klantgerichte organisatie toont zich geïnteresseerd in zowel de interne als externe klanten. Dit leidt vanzelfsprekend tot tevreden klanten en medewerkers. Klantgerichte medewerkers zijn goud waard voor iedere organisatie. Via onze leer- en verandertrajecten transformeer je jezelf en je organisatie tot een commercieel succesverhaal.  

Indirecte sales

Vloeien sales en marketing meer en meer samen? De afzonderlijke funnels staan al jaren dichter bij elkaar en de processen zijn in het beste geval, volledig op elkaar afgestemd.

Volgens the house of change zijn het uitstralen van het DNA van de organisatie én het bestendigen van klantenrelaties generieke vaardigheden van alle medewerkers. 

Elk contact met de klant is belangrijk. Van voor de overeenkomst getekend is tot lang daarna. the house of change inspireert je teams in indirect sales. Van het benaderen van prospecten tot het converteren van leads. Echt luisteren, assertief omgaan met bezwaren, weerstand ombuigen, customer centricity optimaliseren, … zien wij als indirect sales.  

Maak van je medewerkers echte ambassadeurs, ook na de werkuren.

Wij gaan voor een partnership. Heb je feedback voor ons? Laat het ons dan zeker weten: dat drijft ons naar nóg meer innovatie en sterkere resultaten.

Ontdek al onze sales leervormen

Daag ons uit

als u op zoek bent naar een atypische en originele invulling van uw leer- en verandertraject

Strategic Team Days

Co-creatief proces en concept met als doel de betrokkenheid op resultaat te maximaliseren

Coaching trajecten

die authentiek zijn en gericht op een korte én lange termijn strategie

Inspirerende Workshops

op maat ontwikkeld vanuit de SILVER methodiek

Steengoede opleidingen

die talenten verder ontwikkelen en professionals verder doen ontplooien

Interesse?

Vul hier wat tekst in zodat ze zeker en vast niet anders kunnen dan op onderstaande button te klikken die hen rechtstreeks naar de "leervormen/thema" contactpagina brengen.