fbpx

Silver workshops – Change

Silver© – Workshop – Change 

Change werkt wel!

 Succesvol veranderen doe je door de 3 fasen van change

In veel bedrijven staat change hoog op de agenda. Op alle niveau’s worden veranderplannen gemaakt met verschillende doelstellingen. Van de optimalisatie van een team tot zelfs een change van de hele organisatie.

Daarbij blijkt de menselijke factor steeds één van de grote uitdagingen die bepalend zijn voor succes. De organisatie ervaart vaak heel veel weerstand van medewerkers tegen kleine & grote “veranderingen”. Het lijkt wel alsof medewerkers niet willen veranderen. Niets is minder waar.

Door rekening te houden met de 3 fasen van veranderen komt er meer aandacht voor de “mens” en werkt change wél!

Leertraject - Verandertraject

In deze interactieve workshop krijgt u meer inzicht in de werking van deze 3 fasen en de aanpak die dan nodig is om verandering echt te laten lukken.

U kan ook uw persoonlijke casus meebrengen zodat u meteen met praktische tips aan de slag kan. Deze workshop kan ook gevolgd worden in combinatie met de Workshop Leren & Ontwikkelen.

DOELGROEP:
HR-, L&D-, Change-managers en directie

INVESTERING:
€ 150 & 3 uur van uw tijd

GROEP:
De groep is beperkt tot 5 deelnemers

AANPAK:
Informatief, ervaringsgericht & interactief

LOCATIE:
The house of change
Mijlstraat 124
2570 Duffel

* indicates required
Datum
"Mijn verwachting was een meer eenzijdige ‘les’ in hoe change-trajecten verlopen en hoe deze te begeleiden. Ik was bang voor een ‘how to….’ sessie. Jullie aanpak van co-creatie en de interactieve dag overtrof mijn verwachting en gaf veel meer ruimte voor goede reflectie. Super!!!!! Wat mij vooral is bijgebleven is de diepgang van jullie aanpak. Ik kon duidelijk merken dat er veel denkwerk, analyse en ervaring in zit. Mijn verwachting is daarmee ver overtroffen."
Arnoud Herremans
Consultant Lean Kaizen for chemical and life science organizations