fbpx

Silver workshop – Leren & Ontwikkelen

Silver©-Workshop – Leren & Ontwikkelen

Opleiding alléén werkt niet!

Echt resultaat bekom je door een leertraject in 3 fasen

 

Heel wat bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers door een aanbod van opleidingen, workshops, trainingen tot zelfs individuele coaching trajecten.

Door de ontwikkeling van al dat menselijk potentieel, kan ook de organisatie groeien.

Ondanks al die goeie bedoelingen blijven resultaten vaak onvoldoende. Door in te zetten op de 3 fasen van leren verhoogt het rendement van opleidingen exponentieel.

En dan werkt het wél !

In deze interactieve workshop krijgt u meer inzicht in de werking van deze 3 fasen en de aanpak die dan nodig is om het leerrendement van uw opleidingen te maximaliseren.

U kan ook uw persoonlijke casus meebrengen zodat u meteen met praktische tips aan de slag kan.

DOELGROEP:
HR-, L&D-, Change-managers en directie

INVESTERING:
€ 150 & 3 uur van uw tijd

GROEP:
De groep is beperkt tot 5 deelnemers

AANPAK:
Informatief, ervaringsgericht & interactief

LOCATIE:

The house of change
Mijlstraat 124
2570 Duffel

 

* indicates required
Datum
"Alvorens ik naar Duffel afzakte had ik nog niet echt veel verwachtingen; ik had via jullie website gelezen dat jullie intensief inzetten op opleiding en op methodieken hierrond. Vanuit mijn functie als HR verantwoordelijke geef ik zelf ook zeer regelmatig opleiding, waardoor het me wel interessant leek om ook hierover nieuwe inspiratie op te doen.

De Silver-methodiek was nieuw voor me, maar zeer zeker vernieuwend!! Een frisse kijk op de realiteit van een opleiding. Het implementeren van meer dan enkel de opleiding geven, was enerzijds logisch, anderzijds ruimdenkend. Want wie doet het op dit ogenblik zo?
Linus De Smet
Verantwoordelijke Training & Opleiding
Opnieuw & Co