Welkom bij onze academy

De volgende stap in jouw ontwikkeling

Of je nu een beginnende of ervaren trainer, een ambitieuze HR-professioneel of een visionaire leider bent, onze Academy biedt een breed scala aan opleidingen en workshops die zijn ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld en een unieke SILVER methodiek, zijn we hier om je te begeleiden op je pad naar duurzame verandering en impact. Ontdek onze veelzijdige programma’s en word de change-maker die je altijd al wilde zijn.

Ons aanbod

Train The Trainer

Word de trainer van de toekomst

Ondernemingen zijn naarstig op zoek naar sterke profielen die meer dan enkel skills overdragen. Of je nu al jaren actief bent als trainer, of net de stap naar training professional zet, één ding is zeker: De opleiding is voor zij die hun manier van trainen een nieuwe wending willen geven en zelf een permanente change mindset willen omarmen.

The art of human impact

Word expert in het begeleiden van transformatie

Dit programma draait om meer dan het leren managen van change. Als toekomstig Transformation Architect leer je om transformaties in gang te zetten en beweging te creëren, van binnen naar buiten. De kernfocus is de ‘human side’ van change ontdekken, hoe resistentie werkt en hierop leren anticiperen.

Integrale HR Expert

Jaartraject

‘Integrale HR-Expert’ is een co-creatief traject van Erika Wyckmans en Henk van ’t Net. Het combineert opleiding, coaching en netwerking voor de HR-professioneel die dichter bij de Business wilt staan.

Personal Power Upgrade 2.0

Begeleidingstraject

Dit begeleidingsprogramma helpt je je doelen te bereiken. Compromisloos en met een onverzettelijk commitment.

De community van The house of change

Transformeer je consultingbusiness met onze community voor en door verandercoaches

Visibiliteit voor jouw personal brand, persoonlijke groei, een netwerk van peers, toegang tot ons expertise centrum en co-working

Rik Van Praet Verantwwoordelijke Academy

Klaar om actie te ondernemen ?
Of heb je nog vragen?

Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Mijn vraag

Wat zeggen onze deelnemers

Video afspelen over Soft skills expert Katrijn Rosseels

“Ik wou heel concrete tools aangereikt krijgen om de ontwerpen van mijn workshops en trajecten structureel op te bouwen met het oog op een maximale impact”

– Katrijn Rosseels, Facilitator | Career coach 

Video afspelen

“Het framework dat ik via deze opleiding heb gekregen, heeft me geholpen in de connectie met mensen om duurzame verandering rond te krijgen.”

– Jan Beuls, CEO Pinto BV | Digital coach en change maker

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.