Train The Trainer

Opleidingstraject voor de trainer van de toekomst.

Bedrijven staan voor de uitdaging om bij te blijven met razendsnelle veranderingen. Deze dynamiek schudt bestaande structuren en denkkaders flink op. De rol van een trainer is hierin cruciaal, maar vaak blijft de werkelijke impact van zelfs de beste opleidingen beperkt.

Ons Train The Trainer-programma biedt hiervoor dé oplossing.

Doorbreek het Traditionele Opleidingsparadigma

Veel trainingen bieden slechts kortstondige kennis die snel vervliegt. Ons programma leert trainers hoe zij hun interventies kunnen transformeren van tijdelijke impulsen naar diepgaande leertrajecten die leiden tot duurzaam veranderd gedrag.

(klik op de afbeelding om de infofiche te bekijken)

De drie kernpijlers voor maximale impact

Competentie

Skills and Knowledge

Bied intelligente, flexibele en op maat gemaakte leertrajecten.

Motivatie

Will & Courage

Moedig persoonlijke leiderschap en veranderingsbereidheid aan.

 

Mogen

Permission

Creëer een ondersteunende cultuur die experimenteren en groei mogelijk maakt.

Praktische informatie

De Train The Trainer opleiding is opgebouwd volgens onze eigen ontworpen SILVER©-methodologie die het leerrendement maximaliseert. Je traject bestaat uit de volgende onderdelen:

→ een persoonlijk intakegesprek
→ interactieve workshops in groep
→ en tussentijdse coaching momenten

Je coaches, Erika Wyckmans en Rik Van Praet hebben zelf als trainer samen meer dan 40 jaar ervaring in the field en finetunen hun sessies volledig af op hun groep, noden en verwachtingen. Zo krijg je als deelnemer antwoorden op jouw individuele uitdagingen en vragen. Zij maken de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen.

De workshops zijn maximaal interactief en intrainend zodat je leert dankzij de expertise van je begeleiders én mede deelnemers. 

Deze opleiding wordt meermaals per jaar georganiseerd en komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Netto-investering met KMO-P: €2.975,- ex. btw
Bruto-investering: €4.250,- ex. btw

 

Interesse? 

We nodigen elke kandidaat graag uit voor een individueel gesprek. Dit kan met een virtuele of echte tas koffie bij ons op kantoor. We gaan samen even door het programma en kijken waar er voor jou opportuniteiten liggen. Zo kom je zeker in het correcte programma terecht. 

Wat onze deelnemers zeggen

"Zoveel meer dan een training."

Ontdek en sluit je aan bij een groeiende community van collega-trainers.

“Ik heb anders leren trainen, veel interactiever veel dynamischer, deze opleiding heeft me veel opgebracht en niet alleen voldoening.
– Els Mermans van Mermans consulting

“Deze opleiding was een confrontatie met mezelf. De aanpak van Erika is niet zozeer een training, maar eigenlijk een gans proces. Dat had ik nog niet eerder gezien.”
– Fabienne Van Hoorebeeck van The Human Architect

De community van The house of change

Transformeer je consultingbusiness met onze community voor en door verandercoaches

Visibiliteit voor jouw personal brand, persoonlijke groei, een netwerk van peers, toegang tot ons expertise centrum en co-working

Over

Jouw partner voor groei.

The house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden. 

Contacteer ons

We kijken er naar uit je te ontmoeten..

Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Bericht (optioneel)

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.