L&D Trajecten op maat

“Bij The house of change is maatwerk geen optie, het is onze standaard! Ons opleidingsaanbod is een inspiratiegids die continu meegroeit met de vraag van de mens in/ en de organisatie.”

Erika Wyckmans,
Zaakvoerder The house of change

Emailadres *

Soft-Skills in 5 domeinen

Leiderschap

Ontketen het volledige potentieel van uw leiders met ons op maat gemaakte leiderschapsprogramma's. We richten ons op het cultiveren van visionaire denkers die niet alleen teams inspireren maar ook de richting van de toekomst bepalen.

Communicatie

Effectieve communicatie is de sleutel tot succesvolle samenwerking en onze programma's zijn ontworpen om uw team's vermogen om duidelijk en overtuigend te communiceren te verbeteren. Wij helpen bij het bouwen van bruggen tussen mensen en afdelingen, waardoor de uitwisseling van ideeën en het creëren van consensus wordt geoptimaliseerd.

Sales

Transformeer uw verkoopstrategie met onze sales trainingen die de kunst van het verbinden met klanten en het sluiten van deals versterken. Onze benadering richt zich op authentieke interactie en het bouwen van duurzame klantrelaties die resultaten leveren.

HR

Versterk uw HR-functionaliteit met trajecten die zijn afgestemd op de nieuwste trends en best practices in personeelsbeheer. Onze HR-cursussen zijn ontworpen om zowel strategische als operationele expertise te ontwikkelen, essentieel voor het ondersteunen en ontwikkelen van uw talentenpool.

Welzijn & Vitaliteit

Prioriteer de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers met onze op vitaliteit gerichte trajecten die niet alleen het individuele welzijn bevorderen, maar ook een positieve impact hebben op de organisatorische energie. Onze benadering helpt bij het creëren van een veerkrachtige werkomgeving waar medewerkers kunnen floreren.

Locatie voor opleidingen en workshops

De perfecte moment om je L&D uitdagingen aan te pakken is nu.

Neem contact op voor een op maat gemaakte oplossing die uw organisatie naar nieuwe hoogten brengt.

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.