Je nieuwe ondernemersverhaal
tot leven


Voor professionals op een scharniermoment

Helderheid creëren rond je unieke verhaal

We gaan dieper dan ooit in je ondernemersidentiteit graven. Geen oppervlakkig gedoe. Want om echt impact te maken, moet je je innerlijk kompas volgen. Eindelijk de keuzes maken die écht in lijn liggen met jouw persoonlijke waarden, overtuigingen en principes.

Nieuwe mindset ontwikkelen

Er wordt letterlijk aan ons geleerd -vaak verwacht ook- dat we praktisch, veilig, zeker en verantwoordelijk zijn. Dus gaan we kleiner denken. En we stoppen met dromen. Die weg gaan we niet op! Durf groots te denken, durf anders te zijn. Jouw unieke verhaal verdient het om gehoord te worden. Geen compromissen, maar pure, rauwe authenticiteit. Go be you!

Vertrouwen opbouwen

Vertrouwen kan maar vanuit 1 plek komen, vanuit jezelf. Ja, hiervoor zal je moeten stoppen met luisteren naar alle stemmen rondom je. De stemmen van je ouders, leraren, je leidinggevenden, je geliefden, je vrienden,… Het vergt moed en vertrouwen om echt vol in je eigen verhaal te gaan staan.

Werken aan authentieke marketing

Ik zie te veel professionals verdwijnen in het grijze midden. Vaak uit angst om echt 100% zichzelf te zijn. Laat je persoonlijkheid en passie doorschijnen in al je communicatie. Net je ‘uniekheid met een hoek af’ zorgt dat jij je onderscheidt van de massa en een pure connectie maakt met je cliënten.

Over je begeleider

Raf Stevens is je gids, je metgezel op je pad naar zelfverbetering en zakelijk succes. Na een carrière van meer dan 10 jaar als leidinggevende in communicatie- en marketing management, begon in 2006 zijn avontuur als ondernemer. 

Eerst meer dan 10 jaar storytelling projectwerk voor bedrijven en organisaties. Daarna ‘storytelling for leaders’ trainingen waarbij de focus lag op het ontwikkelen van persoonlijk en authentiek leiderschap. 

Raf schreef ook 3 storytelling boeken en stond vaak op een podium als keynote spreker. Vandaag begeleidt hij professionals bij hun persoonlijke & zakelijke groei. Open, eerlijk en direct. 

"Je leert jouw persoonlijke verhaal naar buiten te brengen, beginnend met kleine veranderingen om je zelfvertrouwen en vaardigheden geleidelijk op te bouwen."

Gedurende dit traject helpen we je om via diepgaande zelfreflectie je stip op de horizon kristalhelder te krijgen, onderbewuste overtuigingen te ontwarren, en jezelf te bevrijden van innerlijke beperkingen waardoor je je ware potentieel ontdekt. We gebruiken krachtige tools zoals ademtechnieken, mindfulness, meditatie en embodiment om in contact te komen met je diepste zelf. Dit stelt je in staat om een goed gedefinieerde ondernemersidentiteit te creëren en authentieke marketing te ontwikkelen.

"Dit traject is bedoeld voor professionals die openstaan voor verandering, bereid zijn uit hun comfortzone te stappen en vastgeroeste patronen stap voor stap willen doorbreken."

Profiteer van Raf’s brede ervaring met scharniermomenten en geteste tools die hem hebben geholpen op zijn eigen groeipad. Hij biedt intensieve begeleiding die vier dimensies van persoonlijke transformatie integreert: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Met een combinatie van psychologische inzichten en praktische strategieën helpt hij je om je mindset te transformeren en je volledige potentieel te benutten. 

Wat maakt dit traject anders?

Daadkracht.

Jij wil dat dingen veranderen. Daar ondersteunen we je in.

Praktische informatie

Het traject omvat 6 krachtige contactmomenten over een periode van 3 maanden. 

Hoe zijn deze verdeeld? Ervaring leerde dat het nuttig was om elke maand één krachtige maandelijkse LIVE sessie van 3 uur te organiseren. Deze vorm van begeleiding maakt diepgaande doorbraken mogelijk en is het meest geschikt om kantelmomenten mogelijk te maken.

Naast deze maandelijkse LIVE sessie biedt Raf je maandelijks een online contactmoment van 1,5 uur. Op die manier speelt hij kort op de bal, blijf je verbonden en wordt jouw ontwikkeling continu ondersteund. 

Je ontvangt ook op maat gemaakt reflectiemateriaal, huiswerk en andere tools om jouw groei te ondersteunen, zodat je ook tussen de sessies door actief aan jezelf en je zaak kan werken.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Netto-investering met KMO-P: €2.975,- ex. btw*

Bruto-investering: €4.250,- ex btw*

*prijs voor niet-beyond leden

Interesse?

We nodigen elke kandidaat graag uit voor een individueel gesprek. Dit kan met een virtuele of echte tas koffie bij ons op kantoor. We gaan samen even door het programma en kijken waar er voor jou opportuniteiten liggen. Zo kom je zeker in het correcte programma terecht. 

Deelnemers aan het woord

“Top top top! Raf zijn aanpak is uniek.”

“Tijd nemen om stil te staan bij mijn levensvragen en ambities. Een buitengewoon traject naar zelfontdekking en persoonlijke groei.”

“Een buitengewoon traject naar zelfontdekking en persoonlijke groei.”

“Durven geloven, en volop gaan voor grootsheid en duurzaam succes. Ik maakte me klaar om nieuwe sprongen vooruit te zetten”

De community van The house of change

Transformeer je consultingbusiness met onze community voor en door verandercoaches

Visibiliteit voor jouw personal brand, persoonlijke groei, een netwerk van peers, toegang tot ons expertise centrum en co-working

Over

Jouw partner voor groei.

The house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden. 

Contacteer ons

We kijken er naar uit je te ontmoeten..

Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Bericht (optioneel)

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.