Over ons

the house of change begeleidt de groei van mens en organisatie in functie van haar economische uitdagingen.
We zijn een continu lerende community die elke dag beter wordt vanuit onze klantervaringen. Daarom maken we er een staatszaak van om morgen meer te weten over leren en veranderen dan vandaag.

En zo zijn we op ons best wanneer we gevraagd worden in complexe leer- en verandervraagstukken.

Leer ons team kennen

Wat zeggen klanten over ons?

"Deze train the trainer opleiding was een confrontatie met mezelf en de dingen die ik geleerd heb helpen mij met mijn dagelijks werk. De aanpak van Erika is niet zozeer een training, maar eigenlijk een gans proces. Dat had ik nog niet eerder gezien."
Fabienne Van Hoorebeeck
The Human Architect
“Als begeleider van groepen, heeft Erika oog voor het leerproces van elk individu. Ze overziet het geheel, en tegelijk merkt ze elke stap van alle deelnemers op. Ze weet het beste in je naar boven te halen. Motiveert, en inspireert. Vol passie en met overgave heeft ze me doen inzien dat de stap die ik gezet had, de juiste was. Dat gaf me moed, en heeft me geholpen bij het bereiken van mijn persoonlijke doelen.”
Stefaan Maes
Rent a Sales coach
“De aanpak van Erika is anders dan die ik tot nu toe gezien heb. Diepgaander, waardoor je er veel meer van inneemt en opneemt. Gespreid over de langere periode krijg je meer verbinding met de groep. Vorige week heb ik deze training nog aangeraden aan een kennis.”
Bert Bastien
Owner BB Consulting