“Het verschil tussen producten wordt kleiner, de consument kritischer. Meer dan ooit kunnen bedrijven het verschil maken met hun mensen.”


In dit gratis e-book leer je de Silver©-aanpak kennen. Het geeft je concrete tips en loodst je in 6 stappen naar een manier om beter rendement te halen. 

6 stappen richting beter rendement

E-book "Hoe leer- en ontwikkelingstrajecten beter laten renderen"

Al een snelle blik werpen op ons e-book? Dat kan, klik op de afbeelding hieronder voor een korte snippet. 

Liever een persoonlijk assessment op maat van uw bedrijf? 

Wij komen graag bij u langs. We stellen onze Silver©-methode en het aanbod aan u voor en bekijken samen oplossingen voor eventuele leeruitdagingen binnen je organisatie.


In 2018 zijn onze Silver©-Workshops uit hun voegen gebarsten. Meer dan 100 HR- en L&D-professionals kwamen in Duffel over de vloer voor onze workshops aangaande 'Change' en 'Leren & Ontwikkelen'. We zijn aangenaam verrast hoeveel organisaties het potentieel van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen. Daarom gaan we voor 2019 nog een stap verder, onze Silver©-workshop komt naar jou toe met een gepersonaliseerd antwoord op uw leer- of veranderuitdaging! Samen, in co-creatie zoeken we naar concrete stappen om die uitdagingen aan te pakken.

The House of Change

Mijlstraat 124

2570 Duffel

Tel: +32 15 36 35 05

info@thehouseofchange.be