HR: een uitdagend beroep

Tal van opportuniteiten

Integrale HR Experts zijn human resources professionals die helpen de ‘people strategy’ van een organisatie af te stemmen op de ‘business strategy’. Zij helpen het senior managment bij het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van een HR-strategie die de groei, prestaties en toekomstige doelstellingen van de organisatie ondersteunt.

Een Integrale HR Expert is niet alleen in naam een expert. Terwijl ze blijven werken als aanspreekpunt voor werknemers, fungeren ze ook als klankbord voor het uitvoerend management.

De expertise van een Integrale HR Expert zorgt voor een waardevolle en betrouwbare input voor het management. Ze zijn betrokken bij alle belangrijke managementbeslissingen. Kortom, een Integrale HR Expert is een volwaardig senior leider.

 

Opleidingstrack Integrale HR-Expert

flag_00000

Voor elke HR-professional op zoek naar een diepgaande en integrale opleiding met een directe meerwaarde. Er is geen voorkennis vereist. 

clock_00000

Een persoonlijke intakegesprek, 8 dagen opleiding voor een doorgedreven leerrendement, een individueel coaching pakket en 3 verankerende intervisies

person_00000

 Gecoacht en gefaciliteerd door professionals die tijdens de opleiding fungeren als jullie inspirator, waardevol klankbord en expert ter zake. Maximum 15 deelnemers per track.

icon_00000

Certifcaten uitgereikt door een onafhankelijk en ISO erkende opleidingscenter met meer dan 40 jaar ervaring in het trainingsvak.

Opgebouwd uit 4 modules

een overzicht van het opleidingstraject Integrale HR-Expert

Module 1: het nieuwe normaal

  • de Employee Lifecycle in een voortdurend veranderende context
  • Werkbelevingsthema’s, de medewerker centraal.
 

Module 2: van operationeel manager naar bedrijfsstrateeg

  • organisatiestrategie én HR-beleid
  • het uitdragen van de organisatiecultuur

Module 3: een organisatie als levend systeem

  • onderstroommanagement
  • collectieve emoties en peer pressure

Module 4: maximaliseren van jouw impact

  • persoonlijk leiderschap
  • authentiek beleid bepalen

Gezamenlijke visie op leren

Om organisaties en hun populaties terug te doen connecteren, om hen professioneel aan verbinding te laten werken… werkte Erika Wyckmans, Founder van the house of change samen met business coach en onderstroom Expert Henk van ’t Net een integraal programma uit.

“Duurzame ontwikkeling van de organisatie door impactvolle individuele verandering,”

“Gedreven door de gedeelde wil om een HR-professionals te helpen bij actuele “change” dachten we na over een nieuw concept waarin we onze expertise samenbrengen.” – Erika Wyckmans

Praktische informatie

De opleidingstrack  Integrale HR-Expert werd opgebouwd volgens onze SILVER©-methodologie die het leerrendement maximaliseert. Je traject kan uit de volgende onderdelen bestaan:

→ een persoonlijk intakegesprek
→ 8 + 3 interactieve workshops in groep
→ tussentijdse coaching momenten

Alle workshops zijn maximaal interactief en intrainend zodat er wordt geleerd dankzij de expertise van je begeleiders én mede deelnemers. 

Over

Jouw partner voor groei.

Organisaties loodsen naar
een permanente change mindset.
Bij the house of change doen we precies dat, voor zowel bedrijven en individuen. 
 
the house of change begeleidt en daagt de executives, HR professionals en trainers/coaches van de toekomst uit. Via onze Academy zetten we belevingstrajecten en opleidingen in om deze professionals de tools en inzichten te geven om impactvol te trainen, leiden en begeleiden. 

Contact

We kijken er naar uit je te ontmoeten

Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Bericht (optioneel)

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.