Silver©-Workshop: Leren & Ontwikkelen voor HR en L&D - professionals

Hoe kan je het rendement van leer- en ontwikkelingstrajecten drastisch verhogen?

Levenslang leren staat hoog op de bedrijfsagenda vandaag. Maar standaardopleidingen alleen volstaan niet meer om medewerkers te doen leren, ontwikkelen en veranderen. Hoe kan je het rendement van je leer- en ontwikkeltrajecten drastisch verhogen? Met de juiste aanpak en inzichten kan je de oplossingen voor je leeruitdagingen zo vorm geven dat je werknemers op de werkvloer hun potentieel ten volle benutten. 

  • De essentiële randvoorwaarden om iemand een nieuwe vaardigheid aan te leren.
  • Waarom een standaardopleiding alléén niet werkt. 
  • Het succes van een leertraject met hoog leerrendement.
  • De Silver©-methodologie (inspireren, leren & verankeren) toegepast op uw leervraag.

Tijdens deze workshop bekijken we volgende punten:

Liever een persoonlijk assessment op maat van uw bedrijf? 

Wij komen graag bij u langs. We stellen onze Silver©-methode en het aanbod aan u voor en bekijken samen oplossingen voor eventuele leeruitdagingen binnen je organisatie.


In 2018 zijn onze Silver©-Workshops uit hun voegen gebarsten. Meer dan 100 HR- en L&D-professionals kwamen in Duffel over de vloer voor onze workshops aangaande 'Change' en 'Leren & Ontwikkelen'. We zijn aangenaam verrast hoeveel organisaties het potentieel van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen. Daarom gaan we voor 2019 nog een stap verder, onze Silver©-workshop komt naar jou toe met een gepersonaliseerd antwoord op uw leer- of veranderuitdaging! Samen, in co-creatie zoeken we naar concrete stappen om die uitdagingen aan te pakken.

Deze workshop gaat door op een inspirerende locatie 

"De Schuur is een thuis...een plaats waar je kan uitnodigen, waar verhalen verteld worden, ideeën worden bedacht en vriendschappen ontstaan. Een nieuwe manier van kennisdeling, van leren en samen groeien."

De Schuur - Meetingrooms

Mijlstraat 124

2570 Duffel

www.deschuur-meetingrooms.be

The House of Change

Mijlstraat 124

2570 Duffel

Tel: +32 15 36 35 05

info@thehouseofchange.be