Rik Van Praet

Head of Academy / Trainer

Een groot deel van Rik Van Praet zijn jonge leven heeft in het teken van topsport gestaan en dat werd voortgezet tijdens zijn studies Sport- en bewegingswetenschappen aan de KUL. Geïntrigeerd door de rol van trainers/coaches en begeleiders ontwikkelde zich een passie voor het coachen en begeleiden van mensen in de breedste zin.

Meteen na zijn studies volgde Rik het Train the Trainer programma bij the house of change en dat werd een life-changing ervaring. Al snel na het afronden van het programma startte zijn succesvolle trainer- en coachingscarrière in de bedrijfswereld.

Vandaag is hij 1 van de voortrekkers van de Academy van the house of change en optimaliseert hij onze opleidingen aan de actuele noden. “Elke keer dat ik de kans krijg om mensen op te leiden en hen te begeleiden naar een hoger niveau, krijg ik een enorme energieboost. Als projectleider ontfermt hij zich over de change trajecten die the house of change begeleidt bij haar klanten.

Head of Academy | Trainer | Facilitator | Projectleider Change

rik.vanpraet@thehouseofchange.be

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.