duurzaam werk

Een hoge werkzaamheid, dat is het doel.
The house of change staat voor ultieme kwaliteit en wil uitgroeien tot dé referentie voor de begeleiding van werkzoekenden.

En dat zowel voor het organiseren en ontwikkelen van state-of-the-art begeleidingstrajecten, als voor het trainen en begeleiden van werkzoekenden tijdens hun tocht naar duurzaam werk.

Alles dat werkelijk groots en inspirerend is,
is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.

Duurzame werkgelegenheid

Opleidingstrajecten die echt het verschil maken

Al ruim 15 jaar bouwen we in samenwerking met VDAB en CEVORA opleidingstrajecten die écht het verschil maken. Vanuit onze andere businessunits weten we enerzijds zeer goed welke mogelijkheden de arbeidsmarkt biedt en anderzijds brengen we op een laagdrempelige manier werkgever en werkzoekende met elkaar in contact. Dat verhoogt actief de kansen op duurzame werkgelegenheid.​

Ervaring troef

Al onze trajectbegeleiders en coaches zijn opgeleid en getraind om jou vol enthousiasme volgens onze rebelse visie te begeleiden, te doen leren en doen groeien. Dankzij hun competentie en kennis zijn zij de personen bij uitstek bij wie je voor elke vraag terechtkan. Mensen met een hart voor mensen en een passie voor leren.

Geen standaardopleidingen

Onze werkwijze

Onze opleidingstrajecten zijn altijd up-to-date: ze passen de trajecten voortdurend aan, aan wat er op de arbeidsmarkt gebeurt. Die staat niet stil en wij dus ook niet.

De trajecten zelf zijn interactief opgebouwd en worden gegeven door begeleiders en coaches met een echte hands-onmentaliteit. Deelnemers krijgen praktijkgerichte oefeningen en hedendaagse voorbeelden die zo uit het werkveld werden geplukt. Op een laagdrempelige manier creëren we zo de duurzame verandering waardoor het leerrendement maximaliseert.

En het beste van al? We vormen een brug tussen werkzoekende en potentiële werkgever. We bieden concrete handvaten voor het vinden van een stageplaats of een job dankzij onder meer jobdagen waarop men rechtstreeks in contact komt met misschien wel een nieuwe werkgever.

  • Interactief
  • Hand-onmentalieit
  • Laagdrempelig
Wij gaan voor een partnership. Heb je feedback voor ons? Laat het ons dan zeker weten: dat drijft ons naar nóg meer innovatie en sterkere resultaten.

Trajecten

Aankoper

Administratief bediende boekhouding

Autoverkoper

Consulent in de dienstenchequesector

Contactcenter medewerker

Facility Coördinator

Logistiek Coördinator

Technisch-Commercieel Medewerker

Uitzendconsulent

Vertegenwoordiger

Trajecten en oplossingen voor werkzoekenden

0
jaren ervaring
0
trajecten
0
uren begeleiding
+ 0
jobs gevonden

Duurzame klanten

Interesse?

Meer weten over wat wij kunnen voor u kunnen betekenen op het vlak van duurzaam werk en welzijn?

Maandag 22 APRIL 2024

HR DAY

Ontdek de toekomst van organisatorische groei en verandering tijdens onze gratis HR-DAY vol interactieve workshops en netwerkmogelijkheden.